Sikkerhed

Vi lægger vægt på høj sikkerhed

Vi har en professionel tilgang til sikkerhed, og har fået godkendt arealer i sikringsgruppe 20, 30 og 40. I højeste sikringsgruppe kan vi opbevare det mest værdifulde, dog ikke kontanter og ædelmetaller.

 

Vi sætter sikkerheden højt, og vores årvågne personale overvåger løbende alle aktiviteter. Effektiv sikringsteknologi er på plads sammen med en central overvågning og direkte linje til vagtcentral. Af sikkerhedsmæssige årsager kan detaljerne ikke beskrives her.

Førende på hasteopgaver

Med tidskritisk service til mange kunder, har vi fokus på hurtig ekspedition, leveringer med mange forskellige kurertjenester og service 24 timer hele året rundt

 

Når man specialiserer sig i tekniske løsninger, levering af kritiske reservedele, håndtering af forretningskritisk udstyr hos mange kunder og et nært samarbejde med vores kunders udkørende teknikkere, skal man løbende præstere. Source Logistics er ikke alene førende på dette felt, men bliver jævnligt annerkendt af sine kunder.

 

Sikkerhed i højsædet

Hos Source Logistics tilbyder vi lagerfaciliteter i sikringsgruppe 20, 30 og 40. Desuden har Source Logistics en særlig høj beskyttelse mod brand, omfattende tyverisikring og videoovervågning.

 

Skadesforsikringsselskaberne i Danmark har indført fælles retningslinjer og specifikationer af sikringskrav. Der er tale om vejledende minimumskrav, der består af en inddeling af varer i varegrupper med tilhørende angivelse af seks sikringsniveauer. Sikringsniveauet bestemmes efter varearten og værdikoncentrationen. Source Logistics opfylder kravene til grupperne 20, 30 og 40, svarende til sikringen af langt de fleste tekniske varer.

Man kan således opbevare det meste, med undtagelse af guld, sølv, platin, palladium, diamanter, ædelstene, ægte perler, kulturperler (ind- og uindfattede), smykke- og juvelerarbejder, hvor nævnte materialer indgår, lomme- og armbåndsure med en stykværdi over 1.000 kr. samt tobaksvarer for mere end 85.000 kr.

Alle vægge på vores lagre er brandsikrede, ligesom et meget stort antal kameraer overvåger området døgnet rundt.

Styrker

 • Åben hele døgnet, 24x7

 

 • Blandt de mest fleksible

 

 • Fuldt integreret mod 3. part

 

 • Effektiv og transparent service

 

 • Tidskritisk service - max 4 timer

 

 • Stor volumen på hasteforsendelser

 

 • Tekniske komponenter og hardware

 

 • Førende inden for IT- og telebranchen

 

 • Klassificeret til højeste sikkerhedsniveau

 

 • København og Århus, gerne andre steder

 

 • Sikrer kundernes leverings- og garantiaftaler

Ud over tusinder af palle-reol-meter, har vi særlige arealer inden- og udendørs

Source Logistics A/S, Engager 8, DK-2605 Brøndbyvester - contact@sourcelogistics.dk - Phone: +45 70 20 21 20 - Fax: +45 70 20 21 65