Kundeadgang

Simpel kundeadgang

Hos Source Logistics gør vi det nemt at kommunikere elektronisk. Kunderne kan sende ordrer elektronisk ind i vores centrale systemer og modtage informationer, når ordren er ekspederet.

 

Gennem veldefinerede og standardiserede grænseflader er kunderne i stand til at overføre ordrer direkte til vores system, og de vil herefter stå klar til øjeblikkelig ekspedition. På tilsvarende måde kan vi bekræfte elektronisk til vores kunder. Vi har flere kunder som ønsker at deres egne systemer er ajourførte inden for kort tid, f.eks. 10 minutter, efter at en ordre har skiftet status. Vores kunder kan se om deres ordre er klargjort, plukket, pakket eller afsendt.

 

Der er også en web-adgang, hvor ordrer kan igangsættes og følges. Desuden er der adgang til mange informationer via rapporter, som kan hentes, og hvor man kan se real-time, hvad status er.

 

For at simplificere grænsefladen til andre systemer, anvender vi hovedsaglig ftp udveksling af predefinerede filer, men vi har også andre grænseflader. Vi kender især til grænseflader mod SAP og Microsoft Dynamics.

Kundespecifikke og generelle rapporter

En udvidet rapport-portal giver direkte adgang til opdaterede oplysninger om hver kundes status

 

Gennem et meget bredt udvalg af færdigdefinerede rapporter, er hver kunde i stand til at følge sine egne flows, varer på lager, ekspeditioner og meget mere. Rapporterne giver et effektivt værktøj for kunderne, og sikrer fuld gennemsigtighed for alle bevægelser og indhold på lagrene. Vores kunder kan desuden få skræddersyet rapporter ud fra de tilgængelige data, og kan herefter i realtid hente rapporter som viser netop de data, som de skal bruge.

med bl.a.

 • WEB portaler for:
  • bestilling
 • rapporter
  • Online tjenester
   • Overførsel af bestillinger
 • Returnering af bekræftelser
  • Online track-n-trace

  Vores IT systemer kan sikre en hurtig og effektiv udveksling af data i realtid

  Source Logistics A/S, Engager 8, DK-2605 Brøndbyvester - contact@sourcelogistics.dk - Phone: +45 70 20 21 20 - Fax: +45 70 20 21 65