Source services

Fra Pre Sales Services til returstyring. 

Vi imødekommer alle dine behov for kontrol, mærkning, neutralisering, kitting og splitting, test, modificering, konfigurering og meget andet. 

Uanset om dine varer ankommer og skal tilpasses modtageren eller om returvaren skal håndteres, så skræddersyr vi altid en løsning, der passer til dine krav.

Hos Source Logistics etablerer vi et setup, der passer til din virksomhed og dine behov. Hvis der er brug for, at vi skal samle dele og moduler til færdigvarer, håndterer vi det. På samme måde kan vi styre og gennemføre konfiguration af hardware og software – eller varetage reparation af defekte reservedele. Vi har de nødvendige kompetencer.

Derfor skal du vælge Source Logistics:

  • Du vælger selv om der er brug for standard eller særlige services
  • Du får en samarbejdspartner, der er fleksibel  
  • Du er selv med til at designe løsning og setup
  • Du får en løsning hvor du kan fokusere på din forretning
  • Dine kunder får en ensartet behandling

Når erfaring tæller

Vores erfaring og ekspertise gør, at du trygt kan outsource din lagerstyring til os. Vi har gennem mange år optimeret vores lagerstyringskoncept og løsning. Det er det, vi eksisterer for! Og det er derfor, vi er en professionel samarbejdspartner for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Den kan omhandle alt fra udpakning, kontrol og samling til konfiguration, kitting og leverancer – og meget mere. Vi tilpasser og skræddersyr enhver løsning til branchebehov og de bagvedliggende forretningssystemer.

Når det gælder After Sales, tilbyder vi afprøvning og gendannelse af udstyr. Vi arbejder også med retur- og reparationsstyring – og meget mere. Enhver løsning er tilpasset og skræddersyet til dine  behov og bagvedliggende forretningssystemer.

Hvad kan vi hjælpe dig
med?
Lager

Et lager er mere end blot reoler og lange gange. Hos Source Logistics er lageret indrettet optimalt. Det er strømlinet og effektivt og indrettet, så vi både kan håndtere hasteopgaven og leve op til strenge sikkerhedskrav.

Services

Kunder har brug for fleksible løsninger. Hos Source Logistics arbejder vi med en stribe af services fra modtagelse og lagring af enkeltdele og paller til pluk, pak og levering af komplette systemer. 

Transport

At flytte et produkt fra A til B kræver et godt netværk. Source Logistics har netværket, og vi administrerer også kundens netværk. På den måde sikrer vi, at produkterne ankommer, hvor de skal – både i Danmark og på internationale markeder.

+20 års erfaring tæller.

Source Logistics har årtiers erfaring i håndtering af 

hasteforsendelser, og som komplet uafhængige af transportørinteresser 

samarbejder vi med alle i branchen. På den måde opnår vi altid den

bedste og billigste løsning for vores kunder.