Transport

Vi har et solidt netværk frem for egne biler

Source Logistics er eksperter i at flytte produkter nationalt og internationalt. Vi bruger vores eget netværk eller administrerer vores kunders netværk. På den måde sikrer vi, at dine produkter kommer hen, hvor de skal, i rette tid, og klar til salg.

Vi er 100% uafhængige af transportørinteresser. Det er et bevidst valg, som gør os i stand til at forhandle den bedste og billigste transport af dine varer. Vi sætter dine behov i centrum, og vores store aftaler med de vigtigste transportører kommer dig naturligvis til gavn. 

Vi går målrettet efter at tilbyde en bedre transportløsning, end den du kender i dag. 

 

Derfor skal du vælge Source Logistics:

  • Du er sikret, at kun pålidelige transportører fragter dine varer
  • Du bestemmer hvad dit behov er, og sammen finder vi den bedste transportør
  • Du får nye forslag fra os i takt med at dit behov eller udbuddet ændrer sig
  • Du har til enhver tid online adgang til at se,  hvem transportøren er
  • Du har konstant adgang til tracking på dine varer og forsendelser
  • Dine kunder kan få automatisk besked, når varen er afsendt
Ofte stillede spørgsmål

Source Logistics er eksperter i at flytte produkter nationalt og internationalt. Vi aktiverer både vores eget netværk og kan også administrere vores kunders transportnetværk. På den måde sikrer vi, at forsendelserne ankommer, hvor de skal, i rette tid, og klar til salg.

Det vil afhænge af, hvilke behov den enkelte kunde har. 

Source Logistics er specialister i at håndtere hasteforsendelser. Vi leverer varer døgnet rundt, året rundt. Vi garanterer levering overalt i Danmark inden for 4 timer. Fra vi modtager en ordre, plukker varen, foretager registrering og overgiver den til transportøren samt opdaterer web, går der max 45 minutter.

Hvad kan vi hjælpe dig
med?
Lager

Et lager er mere end blot reoler og lange gange. Hos Source Logistics er lageret indrettet optimalt. Det er strømlinet og effektivt og indrettet, så vi både kan håndtere hasteopgaven og leve op til strenge sikkerhedskrav.

Services

Kunder har brug for fleksible løsninger. Hos Source Logistics arbejder vi med en stribe af services fra modtagelse og lagring af enkeltdele og paller til pluk, pak og levering af komplette systemer. 

Transport

At flytte et produkt fra A til B kræver et godt netværk. Source Logistics har netværket, og vi administrerer også kundens netværk. På den måde sikrer vi, at produkterne ankommer, hvor de skal – både i Danmark og på internationale markeder.

+20 års erfaring tæller.

Source Logistics har årtiers erfaring i håndtering af 

hasteforsendelser, og som komplet uafhængige af transportørinteresser 

samarbejder vi med alle i branchen. På den måde opnår vi altid den

bedste og billigste løsning for vores kunder.